Timmerman Dordrecht e.o.

Als aannemer M&S Bouwbedrijf uit Dordrecht realiseert ons ervaren team van zoldertimmerlieden uit Dordrecht uw speciale projecten waarbij klanttevredenheid voorop staat. We zijn gespecialiseerd in houten trappen, kasten op maat, opbergoplossingen en meer. Ons ervaren team van zolderbetimmerlieden in Dordrecht realiseert uw speciale projecten waarbij klanttevredenheid voorop staat. Wij zijn gespecialiseerd in houten trappen, kasten op maat, opbergoplossingen en meer.

Vertrouwen & Kwaliteit

Timmerwerk in Dordrecht

Voor snel en betrouwbaar timmerwerk is Aannemer ms Bouwbedrijf 24 uur per dag beschikbaar voor commerciële en particuliere klanten.

Bij Aannemer M&S Bouwbedrijf zijn we een betrouwbaar bouwbedrijf dat timmerwerkzaamheden aanbiedt in de regio Dordrecht. Onze deskundige timmerlieden hebben ervaring in het realiseren van diverse timmerprojecten met kwaliteitsmaterialen en moderne technieken. Wij bieden onze klanten oplossingen op maat, zodat zij hun woning of werkplek naar eigen wens kunnen inrichten.

icon-33
150+

Tevreden klant

30 jaar ervaring

Timmerman Meester

Timmerlieden spelen een fundamentele rol in de bouwsector. Aannemer M&S Bouwbedrijf in de regio Dordrecht biedt gespecialiseerde teams van timmerlieden.

Timmerlieden zijn gespecialiseerd in het zagen, vormen en monteren van houten materialen, waarbij ze nauwkeurig de maten opnemen. Ze besteden aandacht aan details om aan de wensen van de klant te voldoen en tegelijkertijd de natuurlijke schoonheid van het hout te behouden.

Een kwaliteitsbedrijf als Aannemer M&S Bouwbedrijf richt zich op klanttevredenheid en biedt creatieve oplossingen in timmerwerk. In de regio Dordrecht is ons bedrijf een betrouwbare keuze voor timmerwerk in bouwprojecten.

Wat we doen in timmerwerk

Keuken

Keukentimmerlieden in de regio Dordrecht

Algemeen Timmerwerk

Timmerbedrijven in Dordrecht

Parket

Parkett timmerlieden in Dordrecht

Deur & Raam

Deur- en raamschrijnwerkers in Dordrecht

Woning Renovatie

Woningrenovatie timmermannen in Dordrecht

Houten Meubilair

Meubeltimmerman in Dordrecht

De beheersing van hout: Aannemer M&S Bouwbedrijf Timmerwerken in Dordrecht!

Als Aannemersbedrijf M&S Bouwbedrijf gespecialiseerd in houtbewerking in Dordrecht zijn wij er om jouw woning of werkplek bijzonder te maken en te voorzien van functionele en esthetische houten producten. Aannemer M&S Bouwbedrijf bouwt duurzame en esthetische houten constructies voor je woning en werkplek. Wij bieden een deskundige service vanaf het projectontwerp tot en met de bouw en installatie. We combineren esthetiek en veiligheid met houten deuren en ramen die speciaal voor uw huis zijn ontworpen. Deze producten, geproduceerd in speciale maten, garanderen geschiktheid voor uw ruimte. We produceren speciaal ontworpen houten trappen voor een esthetische overgang in uw interieur. Wij bieden kwaliteitsproducten met de juiste materiaalkeuze en gedetailleerd vakmanschap. We bieden zolderbetimmeringsdiensten om uw ongebruikte zolders te evalueren en ze om te toveren in functionele leefruimtes. We maken uw zolders op maat met speciale ontwerpen en kwaliteitsvol vakmanschap.

Houtbewerking met onze gespecialiseerde timmerlieden

Onze deskundige timmerlieden bieden je diensten aan in diverse houtwerken door de natuurlijke schoonheid en duurzaamheid van hout op de beste manier te gebruiken. Hout onderscheidt zich als een uniek materiaal in bouw- en decoratiewerkzaamheden en onze timmerlieden maken optimaal gebruik van deze eigenschap.

Onze timmerlieden, die deskundig zijn op vele gebieden zoals meubelmakerij, houten vloeren, deur- en raammontage, nemen specifiek voor elk project de maat en houden tot in het kleinste detail rekening met de details. Door de originele textuur van het hout te behouden, creëren ze speciale ontwerpen die voldoen aan jouw wensen en behoeften. We ondersteunen je graag bij allerlei projecten die opvallen door de kracht en natuurlijkheid van hout.

Thuis timmermannen kunnen helpen met veel projecten, zoals het ontwerpen en monteren van meubels, het maken van kasten, houten vloeren, het plaatsen van deuren en ramen en het bekleden met hout binnenshuis.

Het is belangrijk om referenties te controleren, eerdere projecten te onderzoeken, te kijken naar het vakgebied en de ervaring van de timmerman, een schriftelijke overeenkomst te sluiten en een offerte aan te vragen.

Meestal kunnen timmermannen werken met materialen zoals hout, MDF, laminaat, metaal en kunststof. Over het algemeen is het echter gebruikelijker om houten materialen te gebruiken bij projecten in huis.

Afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project en de gebruikte materialen, kan een timmerproject een paar dagen tot een paar weken duren. Uiteraard houden wij als aannemer M&S Bouwbedrijf dit proces zo kort mogelijk.

De kosten van timmerwerk thuis variëren afhankelijk van de specifieke kenmerken van het project, de arbeidstijd en de gebruikte materialen. Het is belangrijk om een schriftelijke offerte te krijgen van de timmerman.