Schilder Dordrecht

Aannemer M&S Bouwbedrijf weet als stukadoors & Schilderwerken weet hoe cruciaal het is om uw binnen- en buitenschilderwerk op de juiste wijze te behandelen. Hiervoor gebruiken wij liefst de beste A-klasse verfsoort zodat uw huis of kantoor vele seizoenen beschermt zijn tegen alle weersomstandigheden. Het schilderwerk is zeer bepalend voor het aanzien en de levensduur van elk gebouw en diens houtwerk ed. Aannemer M&S Bouwbedrijf zorgt voor kwalitatief schilderwerk door een ervaren vakman, tegen zeer gereduceerde tarieven. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Aannemer M&S Bouwbedrijf ontmoet Kunst en Esthetiek: Gemeente Dordrecht schildert huizen

Aannemer M&S Bouwbedrijf biedt speciale huisschilderdiensten in Dordrecht om uw huizen een artistiek tintje te geven. Als weerspiegeling van de rijkdom van de geschiedenis en cultuur van Dordrecht worden uw huizen zorgvuldig geschilderd door het deskundige team van Aannemer M&S Bouwbedrijf om ze een eigentijdse uitstraling te geven.

Met verf van hoge kwaliteit en moderne technieken voor het schilderen van huizen renoveert ons bedrijf uw huizen perfect, zowel van buiten als van binnen. Met behoud van de historische textuur van Dordrecht, bieden wij oplossingen op maat met kleuropties die uw huis in overeenstemming brengen met uw persoonlijke voorkeuren.

Als aannemer M&S Bouwbedrijf geven we altijd voorrang aan klanttevredenheid. Ons team werkt toegewijd om de verwachtingen van huiseigenaren te begrijpen en te overtreffen, zodat het huisschilderproces van begin tot eind soepel verloopt.

Wij schilderen uw huizen door rekening te houden met de historische en natuurlijke schoonheden van de stad Dordrecht en voegen esthetische details toe die de geest van de stad weerspiegelen. Aannemer M&S Bouwbedrijf ziet je huis niet alleen als een plek, maar ook als een ruimte voor artistieke expressie en weerspiegelt deze visie in het huisschilderproces.

Je kunt op ons rekenen om je huis te kleuren met de expertise van Aannemer M&S Bouwbedrijf en de magische sfeer van Dordrecht in je huis te voelen. Neem contact met ons op voor meer informatie en laten we samen het avontuur van het herscheppen van je huis beginnen!

Onze diensten omvatten onder andere​

Binnenschilderwerk

Aannemer M&S Bouwbedrijf biedt binnenschilderwerk aan in Dordrecht om uw huizen van binnenuit een speciale sfeer te geven. Ons bedrijf, samen met zijn team van experts, streeft er niet alleen naar om uw huizen te kleuren, maar ook om elegantie en esthetiek toe te voegen aan het interieur. We bieden huiseigenaren unieke opties in onze binnenschilderprocessen met kleurenpaletten en speciale ontwerpen die de historische sfeer van Dordrecht weerspiegelen. Met kwaliteitsverven en professionele applicatietechnieken zorgen we voor een langdurige en opvallende verandering in uw huis. Als aannemer M&S Bouwbedrijf hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Rekening houdend met de eisen van de huiseigenaren, beheren we het binnenschilderproces nauwgezet en helpen we hen om hun huis in overeenstemming te brengen met hun persoonlijke smaak. Door de schoonheid van de stad Dordrecht in je interieur te brengen, maken we van je huis een artistieke expressie in plaats van alleen maar een leefbare ruimte. Herontdek je huis en maak van je leefruimtes een esthetisch feest met de binnenschilderdiensten van aannemer M&S Bouwbedrijf.

binnenschilderwer-1
buitenschilderwerk-2

Buitenschilderwerk

Aannemersbedrijf M&S Bouwbedrijf biedt gespecialiseerde buitenschilderdiensten in Dordrecht om uw huizen aan de buitenkant een esthetisch tintje te geven. Samen met ons team van experts richt ons bedrijf zich niet alleen op het beschermen van uw huis, maar ook op het geven van een moderne uitstraling aan de buitenkant. We bieden huiseigenaren unieke opties in onze buitenschilderprocessen met kleurenpaletten en speciale ontwerpen die zijn geselecteerd met respect voor de geschiedenis en natuurlijke schoonheid van Dordrecht. Met behulp van duurzame verven van hoge kwaliteit renoveren we de buitenkant van uw huis op een duurzame en aantrekkelijke manier. Als aannemer M&S Bouwbedrijf hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Ons team, dat toegewijd werkt om de verwachtingen van huiseigenaren te begrijpen en te overtreffen, beheert het buitenschilderproces nauwgezet en geeft uw huizen een opvallend uiterlijk. Met onze buitenschilderdiensten die de geschiedenis en het karakter van de stad Dordrecht weerspiegelen, maken we je huis in harmonie met je omgeving. Vind je huis opnieuw uit met de expertise van aannemer M&S Bouwbedrijf en geef je exterieur een moderne uitstraling.

Onderhoud van binnen- en buitenverf

Aannemer M&S Bouwbedrijf biedt onderhoudsdiensten voor binnen- en buitenschilderwerk om je huis in Dordrecht te renoveren en te beschermen. Je kunt professionele ondersteuning krijgen van ons bedrijf om warmte en karakter toe te voegen aan je huis binnenshuis en om te voldoen aan duurzaamheid en esthetiek buitenshuis. In ons binnenschilderwerk bieden we huiseigenaren persoonlijke keuzes met kleurenpaletten en speciale ontwerpen die de geschiedenis van Dordrecht weerspiegelen. We besteden dezelfde zorg aan het onderhoud van buitenschilderwerk en werken uw huis bij op een duurzame en aantrekkelijke manier die in harmonie is met de omgeving. Als aannemer M&S Bouwbedrijf hebben we klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. In samenwerking met huiseigenaren plannen we het binnen- en buitenschilderwerk tot in detail en verfraaien we uw huis volgens uw wensen. Maak je huis zowel binnen als buiten bijzonder met onze onderhoudsdiensten voor binnen- en buitenschilderwerk die de unieke sfeer van de stad Dordrecht weerspiegelen. Herontdek je huis met het ervaren team van aannemer M&S Bouwbedrijf en breng je leefruimtes samen met een in het oog springende esthetiek.

Onderhoud-van-binnen--en-buitenverf-1

Periodiek onderhoud van binnen- en buitenschilderwerk omvat:

Binnen schilderwerk:

 • Professioneel binnenschilderwerk: Aannemer M&S Bouwbedrijf verzorgt binnenschilderonderhoud met een deskundige aanpak om het interieur van woningen in Dordrecht te renoveren en te beschermen.
 • Kleurselectie en -matching: In samenwerking met klanten begrijpen we de verwachtingen van huiseigenaren en bieden we een keuze aan kleuren die passen bij het interieur. Er wordt rekening gehouden met kleurenharmonie en esthetische details.
 • Gedetailleerde voorbereiding: Voordat we gaan schilderen, maken we de muren schoon, brengen we kleine correcties aan en brengen we indien nodig grondverf aan, zodat er een ideale ondergrond voor het schilderen ontstaat.
 • Hoogwaardige verfmaterialen: We gebruiken milieuvriendelijke en hoogwaardige verven op waterbasis voor binnenschilderwerk. Deze verven zijn niet schadelijk voor de gezondheid en het interieur.
 • Applicatietechnieken: Aannemer M&S Bouwbedrijf bereikt homogene en duurzame resultaten door professionele applicatietechnieken te gebruiken bij binnenschilderwerk.
 • Gedetailleerde afwerking: Ramen, deurkozijnen en andere details worden zorgvuldig geschilderd zodat het interieur van de woning een esthetische integriteit krijgt.
 • Tijdige en betrouwbare voltooiing: We zorgen ervoor dat onze projecten op tijd klaar zijn. We werken op een manier die het dagelijks leven van huiseigenaren zo min mogelijk beïnvloedt.
 • Klanttevredenheidsgerichte service: Aannemer M&S Bouwbedrijf geeft prioriteit aan klanttevredenheid. Tijdens het binnenschilderproces staan we voortdurend in contact met onze klanten en werken we ijverig om aan hun verwachtingen te voldoen.
 • Je huis nieuw leven inblazen:
  Met binnenverfonderhoud krijgt je huis niet alleen een frisse uitstraling, maar ook een langdurig en aantrekkelijk interieur. Revitaliseer je huis met de expertise van aannemer M&S Bouwbedrijf.

Buiten schilderwerk:

 • Buitenschilderwerk en onderhoudsdiensten: Aannemer M&S Bouwbedrijf biedt gespecialiseerde onderhoudsdiensten voor buitenschilderwerk om de buitenkant van huizen in de stad Dordrecht te renoveren en te beschermen.
 • Gedetailleerde inspectie en voorbereiding: Voorafgaand aan het project inspecteren we de buitenkant van het huis grondig, repareren we eventuele scheuren en brengen we indien nodig een primer aan. Deze stappen zorgen voor een duurzamere en homogenere toepassing van de verf.
 • Duurzame buitenverven: Aannemer M&S Bouwbedrijf gebruikt speciale weerbestendige en duurzame verven voor buitenschilderwerk. Dit beschermt je huis niet alleen tegen externe factoren, maar geeft het ook een aantrekkelijk uiterlijk.
 • Professionele toepassing: Ons team van experts werkt de buitenkant van je huis vlekkeloos bij met behulp van professionele applicatietechnieken voor buitenschilderwerk.
 • Kleuropties en harmonie: We bepalen de kleur van de buitenkant in samenwerking met de huiseigenaren. Er wordt rekening gehouden met kleuren die compatibel zijn met de omgeving en met esthetische details.
Binnen schilderwerk-2
 • Detailwerk en schoonmaken: Ramen, deurkozijnen en andere details worden zorgvuldig geschilderd. Na het werk wordt er gedetailleerd schoongemaakt en schoon opgeleverd aan de huiseigenaren.
 • Weersgevoelige planning: We plannen onze buitenschilderprojecten meestal in seizoenen die geschikt zijn voor de weersomstandigheden, zodat de verf op de beste manier kan drogen.
 • Tijdige en betrouwbare service: Aannemer M&S Bouwbedrijf voert buitenverf onderhoudsprojecten tijdig en betrouwbaar uit. We werken op een manier die het dagelijks leven van huiseigenaren zo min mogelijk beïnvloedt.
 • Communicatie met huiseigenaren: We hebben in elke fase van het project voortdurend contact met de huiseigenaren en proberen onmiddellijk aan de verwachtingen te voldoen en ons aan te passen aan mogelijke veranderingen.

De tijd die nodig is om een huis te schilderen, hangt meestal af van de grootte van het huis, de details binnen en de gebruikte verftechnieken. Over het algemeen kan een klein huis in een paar dagen worden geschilderd, maar gedetailleerd werk en grote huizen kunnen langer duren.

Bij het schilderen van huizen wordt binnenshuis meestal de voorkeur gegeven aan verven op waterbasis en buitenshuis aan speciale weerbestendige buitenverven. Kleurkeuze en oppervlaktegesteldheid bepalen ook welk verftype geschikt is.

De voorbereiding voor het schilderen omvat stappen zoals het schoonmaken en egaliseren van de muren en, indien nodig, het aanbrengen van een primer. Het is ook belangrijk om meubels en meubilair te beschermen.

De droogtijd van verf hangt af van het gebruikte verftype en de weersomstandigheden. Meestal kan het oppervlak binnen een dag worden aangeraakt, maar het proces van volledige droging kan enkele dagen duren.

Na het schilderen van de binnenkant van het huis is het een goed gebruik om het een paar dagen te ventileren, vooral wat betreft geur en damp. Meestal kan het huis binnen een paar dagen na het schilderproces weer normaal functioneren.

Bij de kleurkeuze moet rekening worden gehouden met de grootte van de kamer, de lichtomstandigheden, de kleuren van het meubilair en persoonlijke voorkeuren. Testen onder licht met verfstalen kan helpen bij het kiezen van de juiste kleur.